2012. június 16., szombat

Utolsó (előtti) nagy hajrá

Vizsgaidőszak van hivatalosan is, és én is elérkeztem az utolsó szigorlatomhoz, ami a gyerekgyógyászat. A tételsor nyolc oldal, ez kicsit elkedvetlenítő. A szobában változó a hangulat: hol halál és pusztulás, hol indokolatlan nevetőgörcs kínoz mindannyiunkat.

Jelenleg ketten vagyunk a szobában, a helyzet a következő:
 - trópusi meleg van, és be kell sötétíteni, különben betűz a nap (már nem sokáig, mivel keletre néz az ablakunk, így hamarosan olyan sötét lesz, hogy fel kell majd kapcsolni a villanyt)
 - ma én vagyok a hányingerem-van-nem-megy-le-egy-falat-sem-a-torkomon-soros, a húgom része pedig a felfalok-mindent-ami-elém-kerül-és-evés-közben-újabb-ételekről-álmodozom
 - rádió Fm95-öt hallgatunk (Debrecen rádió!) mindketten fülhallgatóval a gépünkön, és időnként csípős megjegyzéseket teszünk, vagy hahotázunk a béna zenék/kommentárok miatt (a mai toplistás: "nyár van és semmi baj, olvadunk, mint a vaj" ????? hogy micsoda???????), táncolunk, és egymás táncán nevetünk
- egy jobb életről álmodozunk (amikor vége lesz a vizsgaidőszaknak, amikor strandra mehetünk, amikor végre saját lakásunk lesz, amikor végre dolgozni fogok, amikor végre megkérik a kezemet, stb)
- felváltva mutogatjuk egymásnak a pocsék minőségű tananyagainkat (pl. egy sor dia, melyek azt mutatnák, hogy pozitívan vagy negatívan befolyásolja a kortizol a szervezet anyagcserefolyamatait - csak épp a felfelé és lefelé nyilak helyett KOCKÁK vannak - te magad találhatod ki, hogy szerinted merrefelé hat)
- gondolkozunk, hogy mit csinálhatnánk még

CSAK EZT ÉLJÜK TÚL!! És akkor tanulhatok az államvizsgára... szép lesz a nyár :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése